Drie redenen om nu VAPZ af te sluiten:

1: Lagere belastingen en een dubbel sociaal voordeel

Uw premies zijn fiscaal aftrekbaar, wat betekent dat u profiteert van een belastingvoordeel van 25 tot 50%, afhankelijk van uw inkomen. En omdat de premies van VAPZ van uw inkomen worden afgetrokken, betaalt u ook minder sociale bijdragen.

Het resultaat: een besparing van 20,5% én een tweede besparing van 20,5% als uw inkomen na twee jaar onder het forfaitaire inkomen ligt.

2: Extra bescherming voor u en uw gezin

De sociale zekerheid voor zelfstandigen biedt minder bescherming. Niet alleen voor uw pensioen, maar ook bij overlijden of invaliditeit. Een sociaal VAPZ biedt u extra bescherming.

U mag 15% extra premie inhouden en uw polis wordt uitgebreid met een premievrijstelling en een maandelijkse uitkering bij langdurige arbeidsongeschiktheid.

3: Investeer in onroerend goed met je VAPZ!

Met een VAPZ hoeft u niet te wachten tot uw pensioen om te profiteren van uw spaarinspanningen. U kunt een voorschot opnemen, op voorwaarde dat het wordt gebruikt voor de financiering van een onroerend goed in de Europese Economische Ruimte (EER).

De mogelijkheden zijn enorm: een nieuwe keuken, een zwembad, een inkomstenpand of een tweede huis? Het is allemaal mogelijk.

Als Partena Pofessional-klant kunt u ook genieten van extra voordelen dankzij de samenwerking met P&V Insurance:

  • 20% korting op uw premies voor de verzekering gewaarborgd inkomen
  • 10% korting op uw arbeidsongevallenverzekering
  • 10% op uw zakelijke en professionele BA
  • en nog veel meer...