Dreams Lab, wat is dat?

Je wilt al langer een eigen zaak starten, maar weet niet hoe je eraan moet beginnen? Het Dreams Lab-programma van Partena Professional geeft ondernemingen van morgen een duwtje in de rug door hen professioneel te begeleiden bij het uitwerken van alle fases van het project.

Waarom Dreams Lab ?

Als belangrijke speler in de economie van morgen delen we onze energie graag met die van ondernemers. Dat is gewoon eigen aan het DNA van Partena Professional. Elk zakelijk project heeft eerst een solide basis nodig om op lange termijn succesvol te kunnen zijn. Doe een beroep op onze coaches voor snel en persoonlijk advies bij het uitwerken van elke fase voor jouw onderneming:

NIEUW: Success Scan

Ontdek of jij klaar bent om te starten als zelfstandige!


Doe hier de test
Icon Headphone

Ik wil mijn eigen zaak starten

Icon Light

Ik wil mijn zaak een boost geven

Icon Hands

Ik neem een bestaande zaak over

Wat bieden we jou aan?

Tools op maat en deskundig advies om een solide zaak uit te bouwen. De begeleiding omvat de volgende 3 modules:

Dreams Check

De starterschecklist is het ideale hulpmiddel en geeft een antwoord op alle belangrijke vragen bij het opstarten van een nieuwe activiteit, zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan.


Ik download mijn gratis checklist

Dreams Work

Persoonlijke coaching tijdens 3 interactieve workshops om jouw businessmodel te finetunen en om van elke stap bij het uitbouwen van jouw zaak een succesverhaal te maken. Je leert er de tools te gebruiken om jouw project van a tot z in goede banen te leiden. Jezelf de juiste vragen stellen is belangrijk, maar nog belangrijker is om te weten waar je de antwoorden kunt vinden. In dat geval ben je bij ons aan het juiste adres. We maken er samen werk van!


Meer informatie over de Dreams Work-module

Dreams Test

Wat is er beter dan een ontmoeting met ondernemersprofessionals om de haalbaarheid van een project te toetsen aan de realiteit op het terrein? De Dreams Test-module biedt je ook een unieke kans om waardevolle adviezen in te winnen en verbeterpunten in kaart te brengen die je snel kunt omzetten.


Meer informatie over de Dreams Test-module

Wil je graag advies?

Neem direct contact op met een van onze coaches om je vragen te stellen of je begeleiding te starten. Bel of mail ons, afhankelijk van je voorkeur.