Partena Professional wijst u een consultant toe die u regelmatig ontmoet om een balans van de situatie op te maken. Hij duikt onder in uw realiteit en heeft een neutrale en objectieve kijk op de zaak. Een dergelijke HR-begeleiding garandeert u een proactieve opvolging en een optimale behandeling van uw sociaal-juridische dossiers.


Wat zijn de voordelen?

Vaste vertrouwenspersoon: u krijgt het gsm-nummer van uw juridische consultant en ook dat van zijn vaste vervanger. U staat altijd in rechtstreeks contact met een expert in sociale wetgeving.

Afgestemd op uw organisatie: u moet uw juridische consultant niet meer uitleggen waarom hij naar uw onderneming moet terugkeren. Hij kent namelijk al het reilen en zeilen in uw onderneming... Zijn knowhow garandeert dat al zijn adviezen precies op maat zijn.

Dynamisch en proactief: uw vaste consultant kent uw onderneming door en door. U zal dus dynamisch en proactief met elkaar kunnen overleggen. Uw jurist ziet snel de opportuniteiten en de risico's wanneer u hem om direct advies vraagt.

Een duidelijk engagement: graag een maandelijkse afspraak met uw jurist? Dat kan! En vooraf legt u het budget vast dat u wilt spenderen. Geen twijfels... en geen verrassingen.